Article
To read the full-text of this research, you can request a copy directly from the author.

Abstract

Al marge del proces d'industrialitzacio de la consciencia en el qual s'insereixen les transformacions experimentades per la narrativa durant el segle XIX i el XX, hi ha altres transformacions que experimenta la mateixa i que son igualment transcendentals encara que no se les hagi dedicat tanta atencio. Entre elles, la mes important pot ser el gradual transvasament dels eixos principals del fenomen narratiu des dels processos textuals als relatius a la representacio audiovisual, encara que no ha de deixar-se de banda la importancia que adquireix el factor del mode d'exposicio en aquest fenomen. A la fi del segle XX i principis del XXI, aquestes tendencies experimenten un salt qualitatiu que implica una nova concepcio de les coordenades espai-temporals en les quals s'havia mogut la narrativa classica durant mil·lennis.

No full-text available

Request Full-text Paper PDF

To read the full-text of this research,
you can request a copy directly from the author.

ResearchGate has not been able to resolve any citations for this publication.
Article
El autor con el bagaje interdisciplinario de ciencias biológicas y sociales pretende explorar el lugar donde reside la conciencia, así, desde el punto de vista antropológico pretende explicar este enigma que enfrenta la ciencia. Y lo hace con la lectura y el estudio de los últimos avances de las neurociencias.
Documentary Graphic Novels and Social Realism
  • J Adams
ADAMS, J. (2008). Documentary Graphic Novels and Social Realism. Oxford: Peter Lang.
«As We May Think», The Atlantic Magazine (en línea)
  • V Bush
BUSH, V. (1945). «As We May Think», The Atlantic Magazine (en línea). [Fecha de consulta: 1/102011].
The System of Comics
  • T H Groensteen
GROENSTEEN, TH. (1999). The System of Comics. Jackson: University Press of Mississippi, 2007.
De la misère symbolique. La catastrophé du sensible
  • B Stiegler
STIEGLER, B. (2005). De la misère symbolique. La catastrophé du sensible. París: Éditions Galilée, vol. 2.
Los libros que nunca escribí. Barcelona: Siruela
  • G Steiner
STEINER, G. (2008). Los libros que nunca escribí. Barcelona: Siruela, 2011. TALBOT, MICHAEL (1991). The Holographic Universe. Nueva York: Harper, 1992. WITTGENSTEIN, L. (1922). Tractatus logico-philosophicus. Barcelona: Laia, 1989, 2.ª ed.
Master of Arts in Film Theory por la San Francisco State University de California. Premio Fundesco de ensayo (1992) por La violación de la mirada, premio de ensayo del XXVII Certamen Literario de la ciudad de Irún
  • M Josep
  • Català Domènech
Josep M. Català Domènech: Catedrático de Comunicación Audiovisual. Doctor en Ciencias de la Comunicación por la Universidad Autónoma de Barcelona. Licenciado en Historia Moderna y Contemporánea por la Universidad de Barcelona. Master of Arts in Film Theory por la San Francisco State University de California. Premio Fundesco de ensayo (1992) por La violación de la mirada, premio de ensayo del XXVII Certamen Literario de la ciudad de Irún (1996) por Elogio de la paranoia y Premio de la Asociación Española de Histo-